Beddenwinkel

Welkom bij De Beddenwinkel van Amsterdam!


Wij geven we onze klanten slaapadvies op maat, dit doen we natuurlijk in een gezellige en ongedwongen sfeer.

De beddenwinkel met een ruime collectie in bedtextiel, matrassen, boxsprings en bedbodems. Bezoek de 1500m2 showroom of koop direct in onze online beddenwinkel.

Wij leveren door heel Nederland ook in :
Nijmegen , Breda, Groningen, Almere, Tilburg, Eindhoven, Utrecht, Den Haag, Rotterdam en of Amsterdam.

 

Bent u op zoek naar een beddenwinkel waar u topkwaliteit kunt krijgen tegen de laagste prijzen? Bij beddenwinkel Bed4Less bent u aan het juiste adres voor bedden en matrassen. Bij Bed4Less streven wij ernaar om het optimale slaapcomfort te kunnen aanbieden. Een gewoon bed of een boxspring bed, bij ons bent u aan het juiste adres! Meer weten? Neem dan gerust contact met ons op!

 

Neem contact op

 

 

Boxspring bed kopen bij beddenwinkel Bed4less

Boxsprings hebben, tegenover gewone bedden, een aantal voordelen. Een boxspring geeft de beste ondersteuning aan uw lichaam, dit komt door de juiste combinatie tussen een goede bodem en matras. De ondersteuning van een boxspring bestaat uit drie delen:

 

  1. Boxspring
  2. Matras
  3. Topmatras of topper

 

Een boxspring is daarnaast ook veel hoger dan een normaal bed, dit maakt een boxspring erg geliefd. Een boxspring matras heeft veel ‘open ruimtes’ en hierdoor ademt een boxspring zeer goed. Dit draagt bij aan de kwaliteit en populariteit van een boxspring. Bij beddenwinkel Bed4Less bent u aan het juiste adres voor verschillende boxsprings, zo kunt u bij ons terecht voor een 1-persoons boxspring, een twijfelaar en een 2-persoons boxspring. Daarnaast vindt u bij ons elektrische, verstelbare, boxsprings. Beleef het optimale slaapcomfort met een boxspring van Bed4Less.

 

Bekijk ons aanbod en maak uw keuze!

 

Boxsprings

 

Bed kopen bij beddenwinkel Bed4Less

 

Een goed bed is zeer belangrijk voor een goede nachtrust. Daarnaast is een bed het meest gebruikte meubelstuk in huis! Goed uitgerust wakker worden en de dag fris beginnen begint met een goed bed. Bij beddenwinkel Bed4Less bent u aan het juiste adres voor topkwaliteit bedden tegen de laagste prijzen. Op zoek naar een 1-persoons bed, een 2-persoons bed of juist een stapelbed? Bed4Less heeft het. Daarnaast hebben wij ook vouwbedden en speciale seniorenbedden. Geniet van ultiem slaapcomfort met een bed van Bed4Less.

 

Bekijk het aanbod en maak uw keuze!

 

Bedden

Back to Top