Wij bezorgen gratis door heel Nederland voor bestellingen boven de €20,- op het gehele assortiment, dus ook boxsprings en ledikanten bezorgen wij gratis.


Let op: wij bezorgen niet op de Waddeneilanden.

Verzendtarief: voor bestelling(en) onder de €20,- bedraagt de verzendkosten €5,95

Vandaag vóór 18:00 uur besteld is de volgende werkdag in huis*

*Dit geldt voor kleine bestellingen (topmatrassen, hoofdkussens, beddengoed en enkele 1-persoons matrassen).

Voor vouwbedden en tweepersoonsmatrassen geldt; vóór 17:00 besteld is de volgende werkdag in huis. 

Let op: niet alle maten zijn direct uit voorraad leverbaar, bekijk altijd de levertijd van het matras.

 

Boxsprings en bedden

Boxsprings en bedden bezorgen wij zelf en u krijgt een bezorgafspraak telefonisch bevestigd. Indien u nog vragen heeft kunt u contact opnemen per mail, telefonisch of met ons online chat (let wel op dat u een e-mail adres invult!).

De algemene levertijd voor onze boxsprings en bedden zijn 3 tot 8 werkdagen, enkele van onze boxsprings hebben een langere leverdatum van 3 á 4 weken, bekijk altijd de levertijd van de boxspring of ledikant die u wilt bestellen.

Enkel de Boxspring Excellent heeft een speciale actie vóór 16:00 besteld is de volgende werkdag in huis. 

Let op: boxsprings en ledikanten worden bezorgd tot aan de benedendeur.

Bezorging en verzending binnen Nederland

Een bestelling via de webshop kan snel en gemakkelijk. Komt u er niet helemaal uit? Neemt u dan gerust contact op met onze klantenservice. Na plaatsing van uw bestelling wordt er een leverafspraak met u gemaakt. De levering vindt plaats op de afgesproken dag.

Een tijdsindicatie kan niet worden gegeven. Wel wordt u op de dag van levering indien mogelijk 15 tot 30 minuten van tevoren gebeld zodra de bezorgdienst bij u in de buurt is.

Voor kleine artikelen als beddengoed, matrassen topmatrassen en hoofdkussens verzenden wij via PostNL, u ontvangt van ons een Track&Trace code per mail waarmee u uw bestelling kunt volgen.Afhalen

U kunt uw bestelling in ons magazijn in Zaandam afhalen op het afgesproken moment. Zodra u een bestelling geplaatst heeft wordt er contact met u opgenomen wanneer de bestelling gereed staat voor afhaling.

updated: 29-10-2018

binnen Nederland