Vanaf April bezorgen wij gratis door heel Nederland voor bestellingen boven de €20,- op het gehele assortiment, dus ook boxsprings en ledikanten bezorgen wij gratis. Profiteer nu van deze mega actie.

*Dit geldt niet voor showroommodellen en voor de ledikant actie Milaan zwart/wit, Kopenhagen en de PreSale Milaan daarnaast wij bezorgen niet op de Waddeneilanden.  

  •  Voor bestellingen van €20,- of lager rekenen wij een vaste verzendtarief van €5,95.Vandaag vóór 18:00 uur besteld is de volgende werkdag in huis*

*Dit geldt voor kleine bestellingen (topmatrassen, hoofdkussens, beddengoed en enkele 1-persoons matrassen). Voor vouwbedden en tweepersoonsmatrassen geldt; vóór 17:00 besteld is de volgende werkdag in huis. Let op niet alle maten zijn direct uit voorraad leverbaar, bekijk altijd de levertijd van het matras.

 

Boxsprings en bedden.

Boxsprings en bedden bezorgen wij zelf en u krijgt een bezorgafspraak telefonisch bevestigd. Indien u nog vragen heeft kunt u contact opnemen per mail, telefonisch of met ons online chat (let wel op dat u een e-mail adres invult!). De algemene levertijd voor onze boxsprings en bedden zijn 3 tot 8 werkdagen, enkele van onze boxsprings hebben een langere leverdatum van 3 á 4 weken, bekijk altijd de levertijd van de boxspring of ledikant die u wilt bestellen. Enkel de Boxspring Excellent heeft een speciale actie vóór 16:00 besteld is de volgende werkdag in huis. 

 

Bezorging en verzending binnen Nederland

Een bestelling via de webshop kan snel en gemakkelijk. Komt u er niet helemaal uit? Neemt u dan gerust contact op met onze klantenservice. Na plaatsing van uw bestelling wordt er een leverafspraak met u gemaakt. De levering vindt plaats op de afgesproken dag. Een tijdsindicatie kan niet worden gegeven. Wel wordt u op de dag van levering indien mogelijk 15 tot 30 minuten van tevoren gebeld zodra de bezorgdienst bij u in de buurt is.

Voor kleine artikelen als beddengoed, matrassen topmatrassen en hoofdkussens verzenden wij via PostNL of DHL, u ontvangt van ons een Track&Trace code per mail waarmee u uw bestelling kunt volgen.Afhalen

U kunt uw bestelling in een van onze winkelvestigingen afhalen op het afgesproken moment. Zodra u een bestelling geplaatst heeft wordt er contact met u opgenomen wanneer de bestelling gereed staat voor afhaling.

Contact

binnen Nederland