Boxspring outlet


Wat is een boxspring?

Een boxspring is een verend matras met extra ventilatie. Een boxspring veert en heeft extra ventilatie omdat het matras gevuld is met metalen spiraalveren en verder veel lege ruimte bevat. Naast het matras bevat een boxspring een onderstel en een topmatras.


De voordelen van een boxspring

Een boxspring is erg populair omdat deze bekend staat om zijn comfort. Dankzij het meeverende matras en de toevoeging van een topmatras veert een boxspring mee met uw lichaam. De combinatie van een matras en een topmatras zorgt ervoor dat de ondersteuning van uw lichaam beter is dan bij een enkel matras. Daarnaast is een gemiddelde boxspring 50 centimeter hoog zodat de instap erg comfortabel is. In onze boxspring outlet vindt u gegarandeerd een boxspring die bij u past. 


Boxspring outlet

Bij Bed4less vindt u een boxspring outlet met een groot assortiment aan goedkope en kwaliteit boxsprings. Bed4less heeft naast de showroom van 1000m2 in Amsterdam ook een gebruiksvriendelijke webshop. In onze webshop kunt u rustig een kijkje nemen naar ons assortiment aan boxsprings.   

In onze boxspring outlet vindt u de volgende boxsprings:

• 1 persoons boxspring
• Twijfelaar boxspring
• 2 persoons boxspring
• Engelse boxspring
• 2 persoons elektrische boxspring
• Opberg boxspring
• Chesterfield boxspring


Boxspring op maat

Bij Bed4less kunt u in speciale maten een boxspring verkrijgen. Voor alle soorten en maten kunt u het assortiment bekijken. Een boxspring kunt u bij ons volledig op maat bestellen.


Een boxspring bestellen

Bed4less is een eigen fabrikant en kan daarom de boxsprings voor een scherpe prijs aanbieden. Een bijkomend voordeel van eigen fabrikant zijn is dat wij uw boxspring direct kunnen leveren.

U kunt gemakkelijk en snel een boxspring bestellen via de webshop. Na het plaatsen van een bestelling wordt er een afspraak met u gemaakt. De boxspring wordt vervolgens geleverd op de afgesproken dag. U kunt de boxspring tot de benedendeur laten bezorgen of tot boven in  bijvoorbeeld uw slaapkamer. Daarnaast geven wij u de keuze of u de boxspring zelf in elkaar zet of dat een medewerker van Bed4less de boxspring monteert.

Een bestelling kan via de webshop geplaatst worden. Een boxspring kunt u ook telefonisch bestellen door te bellen naar 020 - 632 66 20. Uiteraard bent u ook van harte welkom in onze vestiging te Amsterdam.

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

19 artikel(en)

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

19 artikel(en)