Goedkope boxspring

Bent u op zoek naar een goedkope boxspring waar de kwaliteit ook goed is? U zult merken dat een boxspring op veel plaatsen te koop is. Helaas is de kwaliteit van een goedkope boxspring niet altijd goed. Bij Bed4less kunt u wel altijd rekenen op een goedkope boxspring met een goede kwaliteit. Dit komt doordat wij eigen fabrikant van de boxsprings zijn. Zo hebben wij minder kosten en hoeft u minder te betalen. Een bijkomend voordeel van eigen fabrikant zijn is dat wij uw bestelde boxspring extra snel kunnen leveren.

Een boxspring is een bed met een dubbel matras en een onderstel. Het matras bestaat uit twee delen, namelijk een zacht matras aangevuld met een topmatras. Het voordeel van deze twee lagen is dat het bed mee veert met uw lichaam. U zult merken dat u makkelijker in slaap komt en niet meer met rugklachten wakker wordt. Het kenmerk van het matras van een boxspring is dat deze extra veert en een goede ventilatie heeft. Het matras bestaat verder uit veel lege ruimte. Doordat het matras zo is opgebouwd is een boxspring een populair bed geworden. Waar de matrassen van een boxspring erg op elkaar lijken is het onderstel in vele soorten en prijsklassen beschikbaar.


Boxspring assortiment

In ons assortiment vindt u een groot aanbod aan goedkope boxsprings. Per boxspring zijn er verschillende maten waar u uit kunt kiezen. Wanneer u op een boxspring klikt ziet u de details zoals productinformatie en prijzen. Voor de meest goedkope boxspring kunt u de boxsprings sorteren op prijs. In ons assortiment vindt u de volgende boxsprings:

• 1 persoons boxspring
• Twijfelaar boxspring
• 2 persoons boxspring
• Engelse boxspring
• 2 persoons elektrische boxspring
• Opberg boxspring
• Chesterfield boxspring


Boxspring op maat

Bij ons kunt u een boxspring in speciale maten verkrijgen. Voor alle maten en soorten boxsprings kunt u het assortiment bekijken. Een boxspring bij Bed4less kunt u volledig op maat bestellen.


Een goedkope boxspring bestellen

U kunt een boxspring op verschillende manieren bestellen. De makkelijkste en snelste manier is via de webshop. Hiervoor kiest u de gewenste boxspring, klikt u op bestellen en rond u de bestelling af. Wij zien vervolgens dat u een bestelling heeft geplaatst en maken dan met u een afspraak om de boxspring te bezorgen. Wilt u de boxspring in uw slaapkamer op de tweede verdieping plaatsen? Geen nood, wij kunnen de boxspring leveren tot uw bovenverdieping en kunnen hem ook voor u installeren.

Een tweede manier om de boxspring te bestellen is telefonisch. Om een boxspring telefonisch te bestellen kunt u bellen naar 020 – 632 66 20. Ook voor meer informatie of een advies over de boxspring kunt u naar dit nummer bellen. U bent natuurlijk ook welkom in onze vestiging te Amsterdam.  

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Artikelen 1 tot 24 van 27 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Artikelen 1 tot 24 van 27 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2