Meer afbeeldingen

Hoofdkussen Aircooler™ Contour - Geperforeerd Traagschuim

Normale prijs: € 79,95

Special Price € 39,95

Beschikbaarheid: In voorraad

Short Description

Hoofdkussen Aircooler™ Contour - Traagschuim

Beschrijving

Details


Hoofdkussen Aircooler™ Contour - Traagschuimkussen

 

Aircooler™ Contour

Dit luxe Aircooler™ Contour traagschuim hoofdkussen heeft een kern van geperforeerde traagschuim welke zorgt voor een optimale ventilatie. Dit hoofdkussen sluit perfect aan op de contouren van uw nek en hoofd en door de speciale contour vorming en dankzij de drukverlagende eigenschappen De Air Cooler wasbare hoes is een onovertroffen 3D materiaal voor het slapen. De air cooler ventilatie-laag, samen met het traagschuim, past zich op een geleidelijke manier aan de vorm van ieder individu. Dankzij het langzame geheugen van het traagschuim, helpt dit kussen om de nekklachten te verminderen. Dit biedt een drukverlagend hoofdkussen en een ergonomische ondersteuning.

De Air cooler ™ memory foam kussen is ontworpen om een goede ergonomische ondersteuning te verlenen. Het is een perfecte drager van het hoofd en de nek, en biedt een optimale wervelkolom uitlijning. Air Cooler ™ tijk. Een zacht geweven materiaal gemaakt door 95% lucht en miljoenen kleine ondersteunende vezels. Het is net geen wolk, maar het komt aardig in de buurt. De unieke constructie van onze micro luchtzak laat transpiratie vocht stromen en droogt snel..

Traagschuim kussen

Traagschuimkussens worden gemaakt van polyurethaan. Traagschuim kussens bezitten een eigenschap die u niet terugvindt in kussens met een andere (schuimen) vulling. Wanneer de druk bij andere schuimen wordt weggenomen dan nemen ze per direct weer hun originele vorm aan. Traagschuim, ook bekend als visco schuim is gemiddeld vormvast en daarmee ook nog redelijk te vormen. Visco schuim kenmerkt zich als een temperatuurgevoelig schuim.

Zodra het in aanraking komt met uw lichaamswarmte dan transporteert het schuim zich weg van de warmte waardoor uw hoofd en nek als het ware in het kussen zakken. Deze vorm houdt het kussen ook nog enige tijd vast. Op deze manier geeft het kussen heel weinig tot geen tegendruk. Traagschuim wordt om deze reden ook wel geheugenschuim of NASA schuim genoemd. Uw hoofd en nek worden optimaal ondersteunt waardoor in alle comfort de nacht kan doorbrengen.


Enkele sterke eigenschappen van de Aircooler Contour:

  • Speciaal ontworpen design: perfecte drager van hoofd en nek
  • Afmeting hoofdkussen : 61x36x12cm
  • Ligcomfort is medium
  • Anti-allergie
  • Optimale luchtcirculatie
  • Aircooler systeem: optimale ventilatie waardoor het cooler slaapt.
  • Ook beschikbaar in andere type hoofdkussen.
  • Slaap beter: de Aircooler collectie van Visco-Pro is ontworpen en ontwikkeld om beter te slapen.
  • Slaap cooler: dit hoofdkussen ventilleerd optimaal door de verschillende materialen waar deze kussen mee gefabriceerd is.
  • Slaap dieper: dit hoofdkussen pakt optimaal de drukpunten op, voor een betere nachtrust.

 icons

Voorgoed lekker en goed slapen zodat uw ruggewervel ontspannen is?

Koop nu een Hoofdkussen Aircooler™ Ergonomisch - geperforeerd traagschuim voor een speciale prijs van € 79,95 NU VOOR € 39,95!

 

Extra informatie

Extra informatie

Levertijd Nederland 1-werkdag

Beoordelen

Klantenbeoordelingen

heerlijk zo'n kussen! Review door elise
door het traagschuim in dit kussen vormt het zich helemaal naar mijn hoofdvorm waardoor ik lekkerder slaap, prima kussen (Geplaatst op 09-09-2017)
heerlijk! Review door gerrat
het kussen is super! ik lig hoog en super lekker!! (Geplaatst op 02-09-2017)

Schrijf uw eigen beoordeling

Only registered users can write reviews. Please, log in or register