Meer afbeeldingen

Hoofdkussen Aircooler™ Ergonomisch - Geperforeerd traagschuim

Schrijf de eerste beoordeling van dit product

Normale prijs: € 79,95

Special Price € 39,95

Beschikbaarheid: In voorraad

Short Description

The Evolution of Comfort: hoofdkussen Aircooler™ Ergonomisch

Beschrijving

Details


AirCooler Memory Pillow Ergonomisch - Traagschuimkussen

Aircooler™ Ergonomisch

Dit luxe Aircooler™ Ergonomisch traagschuim hoofdkussen heeft een kern van geperforeerde traagschuim welke zorgt voor een optimale ventilatie. Door het luxe geperforeerde traagschuim past het kussen zich perfect aan de schouders aan. Hierdoor ontstaat niet alleen de vereiste ondersteuning van uw nek en hoofd maar biedt het kussen ook rust aan de nek en wervels.

De Air cooler ™ memory foam kussen is ontworpen om een goede ergonomische ondersteuning te verlenen. Het is een perfecte drager van het hoofd en de nek, en biedt een optimale wervelkolom uitlijning. Een goede nachtrust is voor iedereen van groot belang, toch is een goede nachtrust niet voor iedereen vanzelfsprekend.

Traagschuim kussen

Traagschuimkussens worden gemaakt van polyurethaan. Traagschuim kussens bezitten een eigenschap die u niet terugvindt in kussens met een andere (schuimen) vulling. Wanneer de druk bij andere schuimen wordt weggenomen dan nemen ze per direct weer hun originele vorm aan. Traagschuim, ook bekend als visco schuim is gemiddeld vormvast en daarmee ook nog redelijk te vormen. Visco schuim kenmerkt zich als een temperatuurgevoelig schuim.

Zodra het in aanraking komt met uw lichaamswarmte dan transporteert het schuim zich weg van de warmte waardoor uw hoofd en nek als het ware in het kussen zakken. Deze vorm houdt het kussen ook nog enige tijd vast. Op deze manier geeft het kussen heel weinig tot geen tegendruk. Traagschuim wordt om deze reden ook wel geheugenschuim of NASA schuim genoemd. Uw hoofd en nek worden optimaal ondersteunt waardoor in alle comfort de nacht kan doorbrengen.


Enkele sterke eigenschappen van de Aircooler:

  • Afmeting hoofdkussen : 61x41x13cm
  • Ligcomfort is medium
  • Anti-allergie
  • Optimale luchtcirculatie
  • Aircooler systeem: optimale ventilatie waardoor het cooler slaapt.
  • Ook beschikbaar in andere type hoofdkussen.
  • Slaap beter: de Aircooler collectie van Visco-Pro is ontworpen en ontwikkeld om beter te slapen.
  • Slaap cooler: dit hoofdkussen ventilleerd optimaal door de verschillende materialen waar deze kussen mee gefabriceerd is.
  • Slaap dieper: dit hoofdkussen pakt optimaal de drukpunten op, voor een betere nachtrust.

 icons

Voorgoed lekker en goed slapen zodat uw ruggewervel ontspannen is?

Koop nu een Hoofdkussen Aircooler™ Ergonomisch - geperforeerd traagschuim voor een speciale prijs van € 79,95 NU VOOR € 39,95!

 

 

Extra informatie

Extra informatie

Levertijd Nederland 1-werkdag

Beoordelen

Schrijf uw eigen beoordeling

Only registered users can write reviews. Please, log in or register