Meer afbeeldingen

Hoofdkussen - Traagschuim - DRI-FIT™ - Traditional

Schrijf de eerste beoordeling van dit product

Normale prijs: € 79,95

Special Price € 39,95

Beschikbaarheid: In voorraad

Short Description

Hoofdkussen - Traagschuim - DRI-FIT™ - Traditional - Memory Foam Pillow

Beschrijving

Details


Hoofdkussen - Traagschuim - DRI-FIT™ - Traditional

Hoofdkussen - Traagschuim - DRI-FIT™ - Traditional

Dit luxe DRI-FIT™ - Traditional traagschuim hoofdkussen heeft een kern van traagschuim welke zorgt voor een optimale ventilatie. Dri-Fit ™ is een onovertroffen 3D materiaal voor het slapen. De Dri-Fit ™ laag, samen met het traagschuim, past zich op een geleidelijke manier aan de vorm van ieder individu. De air cooler ventilatie-laag, samen met het traagschuim, past zich op een geleidelijke manier aan de vorm van ieder individu. Dankzij het langzame geheugen van het traagschuim, helpt dit kussen om de nekklachten te verminderen. Dit biedt een drukverlagend hoofdkussen en een ergonomische ondersteuning en helpt dit kussen om de nekklachten te verminderen.

De DRI-FIT ™ memory foam kussen is ontworpen om een goede ergonomische ondersteuning te verlenen. Het is een perfecte drager van het hoofd en de nek, en biedt een optimale wervelkolom uitlijning. Verder werkt de Dri-Fit Traditional Pillow drukverlagend door de remming van het traagschuim. Zo helpt deze ideale kussen ook aan het verminderen van onaangename nekklachten, waardoor uw gezondheid op den duur verbeterd.Daarnaast beschikt de DRI-FIT traagschuim hoofdkussen een Dri-FIT™ tijk.Een zacht geweven materiaal gemaakt door 95% lucht en miljoenen kleine ondersteunende vezels. Het is net geen wolk, maar het komt aardig in de buurt. De unieke constructie van onze micro luchtzak laat transpiratie vocht stromen en droogt snel.

 

Traagschuim kussen

Traagschuimkussens worden gemaakt van polyurethaan. Traagschuim kussens bezitten een eigenschap die u niet terugvindt in kussens met een andere (schuimen) vulling. Wanneer de druk bij andere schuimen wordt weggenomen dan nemen ze per direct weer hun originele vorm aan. Traagschuim, ook bekend als visco schuim is gemiddeld vormvast en daarmee ook nog redelijk te vormen. Visco schuim kenmerkt zich als een temperatuurgevoelig schuim.

Zodra het in aanraking komt met uw lichaamswarmte dan transporteert het schuim zich weg van de warmte waardoor uw hoofd en nek als het ware in het kussen zakken. Deze vorm houdt het kussen ook nog enige tijd vast. Op deze manier geeft het kussen heel weinig tot geen tegendruk. Traagschuim wordt om deze reden ook wel geheugenschuim of NASA schuim genoemd. Uw hoofd en nek worden optimaal ondersteunt waardoor in alle comfort de nacht kan doorbrengen.


Enkele sterke eigenschappen van de DRI-FIT™ - Traditional hoofdkussen:

  • Speciaal ontworpen design, perfecte drager van hoofd en nek
  • Afmeting hoofdkussen: 67x40x12,5cm
  • Ligcomfort is medium
  • Anti-allergie
  • Optimale luchtcirculatie
  • Ook beschikbaar in andere type hoofdkussen: DRI-FIT™ Contour
  • Drukverlagend
  • Ergonomische ondersteuning
  • Inclusief een Dri-FIT ™ tijk

 icons

Voorgoed lekker en goed slapen zodat uw ruggewervel ontspannen is?

Koop nu een Hoofdkussen - Traagschuim - DRI-FIT™ - Traditional voor een speciale prijs van € 79,95 NU VOOR € 39,95!


 

Extra informatie

Extra informatie

Levertijd Nederland 1-werkdag

Beoordelen

Schrijf uw eigen beoordeling

Only registered users can write reviews. Please, log in or register