Matras op maat

Matras op maat bij Bed4Less

 

Er zijn veel matrassen in diverse maten beschikbaar, maar is het niet gelukt om een geschikte maat te vinden? Dan kunt u bij Bed4Less een matras op maat bestellen. Voor bijvoorbeeld caravans, campers of boten zijn de standaardafmetingen niet altijd geschikt en is een matras op maat nodig. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden!

 

 

Neem contact op

 

 

Verschillende soorten matrassen

 

Bij Bed4Less bent u aan het juiste adres voor verschillende soorten matrassen. Voor elk soort matras is het ook mogelijk om het matras op maat te laten maken. Zo kunt u een matras op maat laten maken van de volgende soorten matrassen:

 

-  Polyether matras

-  Koudschuim matras

-  Latexmatras

-  Bonell binnenvering matras

-  Pocketvering matras

-  Traagschuim matras

-  Kokos latexmatras

 

Neem contact met ons op voor de exacte afmetingen en de vorm van het matras.

 

Neem contact op

 

Over Bed4Less

 

Bij Bed4Less bieden wij u o.a. matrassen van topkwaliteit tegen bodemprijzen. Wij streven naar optimaal slaapcomfort voor iedereen. Hierbij kunt alles bedenken, van een matras op maat tot een boxspring en van een 4 seizoenen dekbed tot heerlijke kussens. Ook bent u bij ons aan het juiste adres als het gaat om kussens, hoeslakens, kussenslopen, moltons, dekbedovertrekken en matrasbeschermers.

 

Kortom bij Bed4Less vindt u alles als het gaat om de slaapkamer en het optimale slaapcomfort.

 

Bel met 075-7370062 voor een prijsopgave voor uw matras op maat. Bij Bed4Less kunt u altijd rekenen op de allerbeste kwaliteit voor de laagste prijs!