Bij Bed4less vindt u een matrassen outlet met een aanbod aan goedkope matrassen. Nu is een matras een belangrijk onderdeel voor uw nachtrust. Het is vanzelfsprekend dat een matras van een goede kwaliteit moet zijn voor een goede nachtrust. Goedkope matrassen betekent niet per definitie dat de matrassen ook van slechtere kwaliteit zijn. Bij Bed4less vindt u wel een matrassen outlet met goedkope matrassen van goede kwaliteit.

De reden dat wij de matrassen voor een scherpe prijs kunnen aanbieden is dat wij eigen fabrikant zijn. Dit betekent dat u hier op twee manieren profijt van heeft. Allereerst worden de matrassen goedkoop aangeboden. Daarnaast zijn de matrassen vrijwel altijd direct leverbaar.

In onze webshop vindt u een overzicht van alle matrassen. Hier ziet u gelijk of uw gewenste matras direct leverbaar is. Het kan ook dat de matrassen niet direct leverbaar zijn. Bij het matras staat dan de verwachte levertijd vermeld.


Assortiment matrassen outlet

In onze matrassen outlet vindt u een ruim assortiment aan matrassen. Het assortiment kunt u uiteraard hier online in onze webshop bekijken. Ook bent u van harte welkom in onze winkel op klaprozenweg 21 in Amsterdam.

Op de webshop vindt u een overzicht van diverse matrassen. Bij elke soort matras ziet u de prijzen en specificaties. Het is mogelijk om uw matras naar keuze direct te bestellen en thuis te laten bezorgen.

Bij ons vindt u diverse soorten matrassen, zoals:

• Polyether matrassen
• Koudschuim matrassen
• Latex matrassen
• Binnenveringsmatrassen
• Pocketvering matrassen
• Traagschuim NASA
• Oplegmatrassen
• D5 cocos paardenhaar
• Pantera brandvertragend
• Baby/junior matrassen


Matras op maat

Bij Bed4less kunt u een matras in speciale maten verkrijgen. Bekijk het matrassen assortiment voor alle soorten en maten. Een matras kunt u volledig op maat bestellen.


Een bestelling plaatsen

U kunt een bestelling plaatsen via de webshop door uw gewenste matras in de winkelmand te plaatsen en de bestelprocedure te doorlopen. Vervolgens zullen wij met u een afspraak maken voor het bezorgen van uw matras. De bestelde matras wordt vervolgens netjes bij u thuis afgeleverd.

U kunt een bed uit onze bedden outlet bestellen op drie verschillende manieren. Dit kan via de webshop, per telefoon of in onze vestiging te Amsterdam. Voor meer informatie over onze matrassen outlet kunt u contact opnemen door te bellen naar 020 – 632 66 20.

Matrassen outlet

Producten 1-12 van 83

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Sale
  Topper- Dekmatras – Traagschuim
  Matrassen outlet
  Speciale prijs € 69,00 Normale prijs € 89,95
 2. Matras Traagschuim CoolTouch
  Matrassen outlet
  € 169,00
 3. Matras Koudschuim HR55 Cooltouch
  Matrassen outlet
  € 209,00
 4. Matras Micropocket Latex - 1000 veren
  Matrassen outlet
  € 289,00
 5. Matras micropocket Koudschuim
  Matrassen outlet
  € 199,00
 6. Matras Pocketvering - Cooltouch HR45
  Matrassen outlet
  € 139,00
 7. Matras Pocketvering Royal 6000
  Matrassen outlet
  € 329,00
 8. Sale
  Traagschuim matras 90x200x16cm
  Matrassen outlet
  Speciale prijs € 79,00 Normale prijs € 129,00

Producten 1-12 van 83

per pagina
Van hoog naar laag sorteren